You are here
Home > Småttiser > Hareide ut – hvem skal inn?

7 thoughts on “Hareide ut – hvem skal inn?

 1. Nå har han brukt alle klisjeene i boken. Tungvektsbokser, sagmugg, stang-ut… Når det i tillegg er hans motivasjon – og ikke resultatene som er argumentet fremstår han som ganske arrogant.

  “Det er best for meg å slutte” og at han ikke har motivasjon. Om ikke VM og en gruppe som trenger et løft er motivasjon virker jo det litt rart?

 2. Semb har vært trener og var jo ikke hipp hurra han heller…prøv heller en trener som har noe helt nytt å tilby…kanskje landslaget kunne vært no for en avdanka Nils Arne Eggen…eller evt hva med å finne en utenlandsktrener som vi gi norge et løft..ikke bare norge,men kanskje tippeligaen oxo vil få et løft..

 3. det var vel på tide med så mange og lite med gode resultater samt ett spillesystem som vel ingen viste hva gik ut på? Jeg tror nå att vi må se litt på hva utenlandske trenere tilføyer fek. tippeligan.
  Jeg tror en som Janne Jønnson ville kunne være ett posetivt og sterk trener for Norge, se bare på hva han har bidratt med for lille Stabækk

 4. Dette viser at Hareide ikke er noen leder. Han har full tillitt fra Norges Fotballforbund. Han trekker seg fra jobben. Manglende motivasjon, og sannsynligvis rett i annen jobb. Han skulle evt ha gjort dette for lenge siden. Har Hareide annet tilbud allerede i lomma og tror gresset er grønnere hos Start? Jeg håper alt det beste for Start, men gjør dere selv en tjensete. Glem Hareide. Snakk om tullingkaptein som forlater et synkende skip. NFF står igjen med Svarte Petter. Takk for nothing Hareide.

 5. Aiai.
  Voldsomme nyheter, uten tvil. Merker også at jeg ikke liker helt måten han går på. Som om det å være landslagssjef ikke var noe privilegium, liksom…

  Frode foreslår NA Eggen. Ikke umulig men han trenger noen yngre krefter med seg. Det er da naturlig å foreslå en Rosenborg-veteran. Ola By trer frem som den mest naturlig kompanjongen. Erik Hoftun som den verste, Mini som den dristigste, og Kåre Ingebrigtsen som den beste? Bruttern og Nils hadde vært et spennende team.

  Av andre alternativer er Semb ledig, men nokså uaktuell tror jeg. Han gikk jo ikke akkurat i trumf sist. Mjelde er ledig, men jeg håper de styrer unna han. Heerenveen er ifølge ryktene ganske klare for å la Sollied gå. Kanksje de kan få en liten million av NFF og late som om han blir “kjøpt” i stedet. Det ville vært det beste for Sollieds rykte i hvert fall…
  NFF kan følge med på IT Factory-skandalen og håpe at Kongsvinger plutselig ikke får råd til Nordlie lenger, og hente inn han. Han er jo kjent for å få folk til å prestere i korte perioder, og da burde han klare og holde det gående på en ukes landslagssamling?

  Ellers er det vel å se til utlandet. Det tror jeg er vanskelig uten veldig mye kunnskap, men det kan det jo hende NFF har?

 6. Når de først skal skifte trener.
  så tror jeg at Tom Norli er en god kandidat.
  Eg tror han passer perfekk inn som landslag trener.

  Semb er også bra trerner, husk at han tok over ett landslag som hadde gode resultater. mange av de som spilte på Drillo sitt opplegg var egentlig på vei te å skiftes ut.

  Mvh
  Helmer

Leave a Reply

Top