You are here
Home > Fantasyfotball > Eliteserien Fantasy. Da er vi i gang!

Eliteserien Fantasy. Da er vi i gang!

Etter litt frem og tilbake ble spillet sluppet i dag, og som lovet tidligere ligner det veldig mye på FPL, med noen unntak:

  • Bonuspoeng med jury er tilbake. Hvem blir Eliteseriens Charlie Adam eller Steven Gerrard, som fikk 3 bonus i hver runde på grunn av sin synlighet på banen. Jeg holder en knapp på Mike Jensen hos RBK som årets bonuspoengmagnet.
  • Bortsett fra to wildcards er det ingen trippelkaptein, all out attack eller bench boost-chips. I FPL har det blitt en ganske vanlig taktikk å ta et tidlig wildcard, både for å få med verdiøkninger, men også for å raskt få luket ut spillere som likevel ikke startet (Mkhitaryan og lignende). Jeg tror det også blir en bra taktikk i en uforutsigbar Eliteserie.
  • Lite historikk eller guiding: Det er ingen som har lagt hodet på blokken og sagt noe om lette eller vanskelige kamper. Det er opp til deg selv. En verdi det blir spennende å følge er “Forventet poengsum neste runde”. Foreløpig gir den ikke så veldig bra info, men har potensiale til å være en god hjelp for spillerne.

Fotballblogg setter naturligvis opp egen liga, og satser på å få på plass noen artige premier til månedsvinner. Frem til seriestart satser jeg også på å lage litt bakgrunnsmateriale som forhåpentligvis kan hjelpe spillerne å plukke de rette spillerne før seriestart.

Lykke til!

One thought on “Eliteserien Fantasy. Da er vi i gang!

  1. Dere har glemte å legge inn den målgivende passningen fra Mike Jensen i går mellom RBK-ODD.

Leave a Reply

Top