You are here
Home > Fantasyfotball > Snart ny runde. Hva har vi lært?

Snart ny runde. Hva har vi lært?

Første runde er over, og det er ny runde igjen allerede i dag. Allerede nå er det viktig å legge en strategi: Fikse på laget med noen minuspoeng, eller planlegge med et tidlig wildcard. Her er noen tanker før dagens runde:

Vi ser allerede nå at det kun skal 200-500 i endring på eierskap før en spiller endrer verdi, og det kan fort bli veldig dyrt å sitte på en spiller som likevel viste seg å ikke spille. Sannsynligvis lønner det seg å ta minus for å beholde de pengene for resten av sesongen – men det lønner seg stort sett ikke å ta for mange “hits” hvis det kun er for å bytte Marcus Pedersen med Moa.

Jeppe Moe, Rostad, Ohi, og Tagbajumi var vel de som skilte seg positivt ut som fantasykupp etter første runde, og kommer helt sikkert til å bli handlet inn av mange spillere som har valgt folk som ikke fikk spilletid.

Ruud hos Odd var uheldig, men ser ellers Veldig Bra ut. Han tar absolutt alt av dødballer, og det må bli en del poeng. Ellers ser Helland – Bendtner ut til å fungere allerede, så det kan fort bli kostbart å ikke ha en av disse (eller begge).

Skader på populære spillere: Moa sliter med en ankel og er usikker, Ohi er 75% og spiller sannsynligvis.

Kaptein: Hvis man har Bendtner er den ganske åpenbar. Helland, Occean og Sander Svendsen (som riktignok ble byttet ut i forrige) er alternativer for de som ikke har ham.

Leave a Reply

Top