You are here
Home > Regler og sånn > Viking – IK Start og straffe

Viking – IK Start og straffe

Dommerdiskusjoner er blitt dagligdags i årets tippeliga. TV2s Expert-panel og journalister gjør hva de kan for å dra opp tempraturen. I lørdagens kamp mellom Viking og IK Start ble det blåst straffe. I følge dommerens post om dommerretningslinjer var straffen feil idømt (hands, men ikke likevel), men Prahl uttalte seg veldig diplomatisk. Journalisten fra TV2 svarte med følgende spørsmål: Så du mener det ikke var straffe? HALLO! Er det ikke nok konflikter i verden om ikke TV2 skal lage flere?

3 thoughts on “Viking – IK Start og straffe

  1. Om det var hands skulle vel Midtun Lie hatt frispark imot seg i samme situasjonen. Forskjellen er at han brukte armen aktivt og ikke Viking-spilleren.

    Når det er sagt var TV-2 enige i samtlige av straffene i går. Og Drillo fikk rett i sine spådommer, tilfeldig eller ei. Kanskje vi vil få se et VIF-lag som endelig har funnet sitt angrepsvåpen: “GÅ FOR STRAFFE!!!”

  2. At Todi ikke fikk straffe i første omgang var jo den store skandalen. Overfor alle som er enige med meg i det, kan jeg innrømme at det nok var hands på Jon i forkant av straffen i andre omgang 🙂

Leave a Reply

Top