You are here
Home > Uncategorized > Putball, kan det bli den nye folkesporten?

Putball, kan det bli den nye folkesporten?

En bonde på Melhus har planer om å anlegge putball-bane på åkeren sin.

1. juli skal anlegget stå klart. For de som ikke vet det er putball en slags fotballgolf. Man sparker en ball og skal få den i hullet på ferrest mulige spark. Kan dette være gøy da?
Jeg går ut i fra at redaksjonen til fotballblogg må legge årsmøtet sitt til Melhus for å finne ut om dette er noe.

7 thoughts on “Putball, kan det bli den nye folkesporten?

 1. Jeg mener å huske en varm sommerdag for en del år siden. En gjeng gikk en “attenhulls” rundt i Frognerparken. Hullene var benker, søppelbøtter, fontener, trær og statuer. Om det var solstikket eller konkurranseinnstinktet som gjorde at en av deltakerne ødela det siste “hullet” (en søppelkasse) er uvisst, men det er ingen tvil om at det er potensiale i denne avarten av en ballsport. Vi ses i (på?) Melhus!

 2. Jeg har personlig anlagt en 8-hulls golfbane på Kalvøya utenfor Lillesand for noen år siden. Veldig artig, men vi fant ikke grunnlag for videre komersiell drift.
  Banen kan på forespørsel gjenoppbygges, og det kan arrangeres “Kalvøya Invitational” plutselig…

 3. Kalvøyabanen har mye “rough”, svært krevende greener og er ellers helt i tråd med Melhus-folket som fokuserer på godt miliø rundt klubbhuset og “enkel servering”. Det kan vi matche!

 4. Den kommer til å ligge nærmere bestemt i Ler sentrum, ved Prixen! Bare 3 km å sykle for meg det! xD Skal dit på åpningsdagen!

 5. Prøvde nettopp Ski Putball-bane. En god halvtime utenfor Oslo. 60kr per runde. Litt gøy. De hadde satt ut noen fiffige minigolfhinder, for å gjøre det hele mer interessant. Jeg for min del ville helst sett litt lengre hull. Litt lettere putting (6 av 10 spark var på greenen), og gjerne litt dog-legs etc.

  Må si jeg foretrekker den litt mindre organiserte varianten fra Kalvøya, og foreslår at årsmøtet legges dit i stedet.

  Kan ellers melde om 51 spark på ni hull. Ikke fryktingydene, men i mitt selskap holdt det til en knapp andreplass…

 6. Hmm…ja, dette må jeg vel nesten prøve da. Hadde egentlig tenkt til å se Freaky Friday i dag, men nå får jeg vel heller dra til Ski og spille putball da.

Leave a Reply

Top