You are here
Home > Uncategorized > Hva mener han egentlig?

Hva mener han egentlig?

Godset trener Eag-Elvheim Fagermo går ut mot dommeren etter 0-0 kampen mot Bryne i helgen. Han mener at dommeren la lista for lavt, og rett å slett blåste i hjel kampen.

Men hva mener han egentlig?

Jeg trekker frem noen sitater her (hentet fra dt.no)

“Jeg skjønner ikke hvorfor en av toppdommerne blir satt opp på en toppkamp i 1. divisjon.”

– Alapnes som dømte kampen er Tippiligadommer, og jeg tolker denne uttalelelsen som at Fagermo ikke vil ha Eliteseriedommere i Adeccoligaen? eller….
Fagermo har i hele år “ment at dommerne i 1. divisjon blåser for mye.”

– Så, Fagermo vil ikke ha de dommerne som vanligvis dømmer Adeccoligaen heller?

Jeg vet ikke helt hva han vil? Kanskje han vil dømme selv?

3 thoughts on “Hva mener han egentlig?

  1. Selv om mannen kanskje ikke er helt oppdatert på hvem som dømmer hvor, kan jeg skjønne frustrasjonen hans. Dommere som legger listen lavt, for deretter å “holde linja” kan blåse i stykker en kamp, og lite er så frustrerende som å ikke få spille fotball fordi “alt” er frispark.

    Ellers høres det ut som en interessant tanke å la trenerne dømme.
    Begge lag stiller med hver sin dommer. Dersom de er uenige (sikkert ganske alltid), tar en “dommerkoordinator” i midten avgjørelsen.
    Hadde vært gøy…

  2. Jeg vil dømme. Pick me, pick me. Aah. Så ble det han andre igjen, bare fordi han er tippeligadommer og slikt. Førstedivisjon skal jo være mye hardere – kan ikke blåse like ofte da vet du.

    Denne omvendte proposjonaliteten gjelder helt ned til 8 divisjon, hvor det som kjent er nær livsfarlig å spille, og dommeren bare blåser for mål og dødsfall.

Leave a Reply

Top