You are here
Home > Fotballens farer > FIFA-dokumentar på TV2 i morgen kveld

FIFA-dokumentar på TV2 i morgen kveld

Andrew Jennings har skrevet bøker og laget dokuentarer om kammeraderi, korrupsjon og bestikkelser i IOC og FIFA. I morgen sender TV2 hans dokumentar om FIFA. Dette er jo et tema det blir skrevet alt for lite om i den daglige pressen, hvor man stort sett kun følger fotballen dag-til-dag. Hvor er de dyptgående og grundige fotballartiklene i norsk presse? De mest dyptgående artiklene går på hva John Carew har på matpakken eller hvor han kjøper smykkene sine, og ikke på hvordan fotballen utvikler seg, mangelen på styring eller hva NFF gjør for å bedre den internasjonale fotballen en bedre styring.

Mandag kveld er det altså klart for en kritisk FIFA-dokumentar. Sannsynligvis verdt å få med seg.

3 thoughts on “FIFA-dokumentar på TV2 i morgen kveld

  1. Det kom vel ikke frem så veldig mye nytt her, hvertfall ikke for oss som er opptatt av slike ting. Dessverre er det alt for få som bryr seg, og da kan FIFA holde på omtrent som de vil.

    Hva som var interessant var at Warner nok kanskje ikke har solgt reisebyrået sitt helt. Jeg syntes også den helt klare bruken av sensur er ganske beskrivende. Stemmegivingen er jo helt på tryne naturligvis – hele historien om hvordan Blatter ble gjenvalgt sist er ganske uttrolig lesing.

  2. Lurer på om Sepp og George W. er gode busser?

    Man ser jo klare paralleller i måten de driver valgkamp og valg på — f.eks. er mannen som skaffer Sepp presidentstolen er helt klart hans brother… (Oh, the puns are killing me.)

  3. Georgie vet nok ikke hva fotball (soccer) er og den selvsentrerte Seppie vet nok ikke hvem Bush er. Ei hadde de nok heller ikke trivdes i samme pokerlag. Men lederstilen og kreativiteten på forklaringer og forslag er slående lik. De gode forslagene til Sepp Blatter som en engelsk lokalavis så fint har oppsummert kan lett oversettes til Bush og hans forslag i politikken.

Leave a Reply

Top