You are here
Home > Heia > Ronaldo engasjerer

Ronaldo engasjerer

Det er tydeligvis ingenting som engasjerer som potensielt god fotballspiller som søler bort talentet på en karriere på tull og tøys.

Scolari mente faktisk at det skulle vært straffe. Usikkert hvilke av gangene de la seg ned han mente. Patetisk ramling spør du meg. Etter at skottene vistnok hadde satt i gang en kampanje for å få valgt Ronaldo som beste unge spiller (for å irritere engelskmennene) tok engelskmennene skjeen i egen hånd og stemte frem Luis Valencia fra Ecuador i stedet. Du kan følge avstemningen på FIFAs sider. Av norske blogger forsvarer fxt-blogger Tor-Kristian Karlsen (talentspeider i Tyskland og eneste som blogger med en viss frekvens på fxt.no)Christiano Ronaldo, og mener det er en heksejakt på gang. Vi er naturligvis bare litt enig – eventuelt at man får som man sår el.l.

Sportsavisen Financial times henger seg på og sammenligner Ronaldo og Zizou. De kommenterer, som rett er, at Ronaldo var av de bedre på Portugal i går – men at han ikke når Zizou til knestrømpene en gang.

Nettopp det at Ronaldo var ganske god i går er sentralt her. Han utmerket seg dessverre også med et par håpløse stup i straffefeltet, og klaging på dommeren. Kan han ikke slutte med slikt? Zizou er 13 år eldre, så det er ennå tid til å legge av seg primadonnanykkene og den barnslige sutringen – men det hadde vært hyggelig om han begynte snart.

7 thoughts on “Ronaldo engasjerer

 1. Ronaldo er riktignok ung, men jeg stiller meg bak Lars; makan til sutring. Og at han er ung er forsåvidt en forklaring, men den er ikke bra nok. Han er altfor godt betalt til å ikke oppføre seg mer profesjonelt. Jeg synes man kan forvente litt av disse overbelte spillerne. Det gjelder forsåvidt mange andre enn Ronaldo også da.

  Jeg synes forøvrig at det generelt er mye sutring på portugiserne. Den mye eldre Figo for eksempel er ikke noe solstråle akkurat. Jeg husker også EM04. Veldig mye sutring over å ha tapt for et dårligere lag, for andre gang i samme turnering…

 2. Apropos fair play har et britisk datafirma laget sin egen “foul play index”, hvor de blant annet teller skuespill, klaging på dommeren mm. Jeg fant ikke linken til selve undersøkelsen, men leste om den på Sports Illustrateds VM-Notebook. Paraguay kommer dårligst ut, med Italia, Nederland, Elfenbenskysten og Portugal på plassene bak.

  Samme sted skriver de også at Blatter har innrømmet å være litt av en skuespiller da han selv spilte spiss som aktiv spiller. Hvem ville vel ha trodd det (både at han noen gang har vært aktiv spiller, og at han tydde til ett og annet tjutriks)?

 3. Har nylig oppholdt meg litt i england, og ryktene om en litt upopulær Ronaldo er på ingen måte overdrevet.
  Sky hadde han på en soleklar sisteplass i sin “Bunn 5-kjipe-handlinger”-kåring, uslere enn blant annet hårrivingen til Crough og slag-filmingen til Henry.
  Daily Mirror feiret fransk avansement med å fylle forsiden med et bilde av en gråtende Ronaldo og teksten “Ron, ron, Boo, hoo!”. Forsiden er revet ut og skal straks opp på veggen:)

 4. Vel er han ung, men det er ingen unnskyldning for å oppføre seg som en unge.

  Makan til sutrekopp og sladrehank (skal selv ha bank, type grundig). Usympatisk, oppskrytt og overbetalt drittunge.

Leave a Reply

Top