You are here
Home > Fotballpamper > Spar oss for bevegelig reklame på Ullevål!

Spar oss for bevegelig reklame på Ullevål!

Jeg starter herved mitt eget korstog mot de nye reklamevantene på Ullevål. Det er jo nær sagt umulig å følge med på hva som skjer på banen når det hele tiden flyr bananer eller menn i dress (heldigvis ingen bananer i pysjamas ennå) langs sidelinjen.

Jeg mener dette igjen er et bevis på at NFF har mistet gangsynet hva penger angår. De gir blanke i fotballen og publikum for å gi annonsører og samarbeidspartnere alt de ber om. Det er paradoksalt at de tjener mesteparten av pengene sine på tv-rettigheter, men at de likevel tar sjansen på å ødelegge tv-produktet med bevegelige reklamer på skjermer langs tribunen.

Jeg foreslår i samme slengen at de trekker et digert banner opp foran tilskuerene. Det vil være reklame som syntes. I tillegg kunne kanskje ballen blinke og av og til fjernstyres av en bortskjemt 10-åring fra tribunen. Dette er en artig gave en far kan gi til sin sønn, og som NFF kan auksjonere bort. Kanskje det kan være mer innbringende å selge ballen (ok kontrollen over den) til Nintendo?

NFF er bak mål og må jo innse at dette er en forferdelig id?(c) selv? Eller ser ingen fra NFF fotballkamper fra Ullevål på TV? (Finnes vel lignende ting på Old Trafford og andre hyper-kommersielle steder, så de burde vel ha sett noen eksempler?) Kanskje er vi nødt til å påvirke TV2 slik at de får satt en stoppe for dette. I og med at NFF tydeligvis har inntatt en holdning om å gi fra seg styringen av det norske fotballproduktet får det bli en diskusjon mellom Bama og TV2. Heia TV2!

3 thoughts on “Spar oss for bevegelig reklame på Ullevål!

  1. Som assistentdommer i toppfotballen støtter jeg dette innlegget fullt ut. Referansepunkter på motsatt side av banen (som oftest reklameskilter o.l.) er det viktigste hjelpemiddel for en assistentdommer når han skal finne korrtekt plassering.

    Har aldri dømt med bevegelig reklame på motsatt side, men ser for meg at dette er et lite helvete,

    Så da vet dere det…..

  2. De tre siste kampene som Chelsea har levert sier vel kanskje mer enn bevegelig reklame. Jeg støtter innlegget til dommeren og er helt enig i at for meg ser dette ut som et lite helvete. Slikt har vi ikke i Chelsea.

Leave a Reply

Top