You are here
Home > fotballblogg.no > Men fotballbloggen var ikke død

Men fotballbloggen var ikke død

Jeg vet det er mange som har etterlyst fotballblogg.no siden før jul, og takker for interessen. Flere fryktet at vi ville lide samme skjebne som fotballmagasin-fiaskoen til  Canal pluss-kameratene Johannessen og Solheim, men den gang ei. Fotballbloggen ble driblet ut på tribunen av en linje med liten skrift i avtalen med min nye nettleverandør Get (UPC). De tillater nemlig ikke at man har servere på nettet(!). Det hadde jo vært for dumt om noen produserte innhold og lot andre se det. Så kan man spørre seg hva man skal med verdens bredeste linje inn i huset når man ikke kan bruke den til annet enn msn og e-post.

Fotballbloggen er nå trygt plassert hos en webhotellvert som har lovet å ta godt vare på den, og vi kan med andre ord love langt høyere oppetid i fremtiden!

En liten digresjon i forhold til nevnte Fotball Mag, som faktisk var ganske bra på slutten. Selv om det er et VG-magasin ble det tilsynelatende drevet av Canal pluss (og tidligere Goal-skribent) ?yvind Johannessen gjennom Fotballguiden AS. Dette er nå nedlagt, men ble eiet 80% av Sportsblikk AS og 20% av en Erlend Vatne (mannen bak den ganske innholdsløse www.engelskfotball.no). Fotballguiden eier/eide også, som kuriosa, supporterunionen.no. Fotballguiden i sin tur er eid av Spursfan Johannessen og hans kone/samboer, et par andre, samt nevnte Solheim. De to kommenterer og leder som kjent Canal plus sine sendinger, som de gjerne krydrer med folk fra supporterunionen (samarbeidspartner av supporterunionen må vite). Den norske fotballverden er liten.
Det er så mye å skrive om, og snart begynner tippeligaen!

9 thoughts on “Men fotballbloggen var ikke død

  1. Godt å se at dere lever igjen – alltid morro å lese på fotballblogg.no :).

    Gleder meg forøvrig til å se Enga spille på grønt(?) gress igjen.

  2. Herlig.. Jeg har både savnet siden, og har også rettet kritikk mot redaktøren (heter det redaktør når det er en blogg?) for at linken har vært død.. så nå er jeg jo fornøyd og happy og alt det der 🙂

    trulsb

  3. Godtgodt! Enkelte skader trengs mer behandling enn bare litt isspray. Satser på at redaktøren nå satser på forebyggende tiltak for å hindre liknende hendelser! Rutine kalles det…:-)

  4. Guds gave til fotballen er 15 kilo lettere, regner med at Odd for mye dekning her i år!!

    Bra å ha dere tilbake

Leave a Reply

Top