You are here
Home > fotballblogg.no > Nytt design på fotballblogg.no

Nytt design på fotballblogg.no

Sist uke la vi ut nytt design på fotballblogg.no. Vi er ikke helt i mål, men syntes det er et langt steg i riktig retning. Her er de viktigste endringene:

 • Oppgradert til WordPress 2.7.1
 • Tatt i bruk en ny template: Atahualpa fra Bytes for all
 • Mer synlig og tilgjengelig feed på kommentarer, poster eller poster på mail.
 • Skiftende bilder i headeren(!). Akkurat nå bilder fra Elland Road, Mestalla i Valencia og Anfield.
 • Bruk av Twitter. Den øverste feeden i høyremargen er søk etter “fotballblogg”, så alle tweets om fotballblogg, fra fotballblogg eller til fotballblogg havner her. Den nederste feeden er direktemeldinger til fotballblogg-brukeren som blir re-publisert med groupTweet, samt tweets fra fotballbloggbrukeren (f.eks. om nye poster). Litt redundant, og den øverste er veldig basic for all andre plugins jeg fant hadde problemer med æøå
 • Ellers har vi beholdt “tag-skyen”, siste kommentarer, siste poster og noen linker.
 • Vi oppdaterer (ping/trackback) ellers disse sidene når vi poster:

http://rpc.pingomatic.com/
http://www.bloggrevyen.com/ping/006
http://bloggarkivet.net/ping/no/
http://rpc.twingly.com/
http://ping.bloggurat.net

 • Noe som for eksempel gjør at vi kommer opp under saker hvis vi linker til dem hos vg eller dagbladet.
 • Jeg syntes i tillegg bloggen ser litt bedre ut enn før, men det er jo smak og behag:-)

Noe du savner eller syntes kan gjøres annerledes? Si i fra!

4 thoughts on “Nytt design på fotballblogg.no

 1. Det nye designet ser veldig stilig ut, gratulerer! Et par snags: Den viktigste er at når dere bruker fluid midtkolonne, blir tekstlinjene veldig veldig lange når man har maksimert browseren (noe jeg mistenker mange har), og det går veldig utover lesbarheten. Foreslår fast bredde isteden.

  En annen mindre detalj er at det ikke står avsender på tweets, og at de kanskje skulle hatt litt spacing mellom hver. Og hvis dere har, foreslår jeg å bruke et litt mer høyoppløselig bilde som header 🙂 Dog, i det store og hele veldig stilig redesign, og ikke minst mye interessant og velskrevet innhold. Stå på gutta!

 2. Enig i alt. 1280 er nok i bredeste laget for lesbarheten. Bildene må jeg innrømme er tatt fra tribunen med iPhonen, og den har som kjent verdens dårligste kamera. Skal se om vi finner noe bedre:-)

  Dette med avsender på tweets er jeg også enig i, men må rote litt mer etter en plugin som virker. Dette er den enkleste feed-saken jeg fant, men de andre viste ikke tweets med æøå. Tips mottas med takk! Tweets til fotballblogg-seksjonen syntes jeg fungerer bedre.

 3. Veldig fint design dette, men enig med han som nevnte bredden. Men som ny her: Fint å finne en fotballblogg som handler om andre sider ved vår elskede sport enn å hate lag og spillere. Jeg legger’n til i venstremargen.

 4. OK: Har lagt inn noen nye bilder – kun Elland Road-bildet igjen fra iPhonen:-) Har lagt max bredde på 200+600+200 px. Ville egentlig ha 70em, men da la templaten på “px”, og browseren skjønner ikke så mye av 70empx tror jeg? Er 600 for lite/mye for lesbarheten?

  IE6 er jo ikke noe fan av max/min, men det ligger inne en work around på dette(ikke testet om det virker). Uansett bør de som har IE6 snarest ta i bruk noe annet.

Leave a Reply

Top